Η Premier Consulting μέλος της TIAG (The International Accounting Group)

 

Η Premier Consulting είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως από τον Σεπτέμβριο του 2017 αποτελεί μέλος της TIAG (The International Accounting Group). H TIAG, ένα παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων εταιρειών, έχει αναπτύξει παγκόσμια παρουσία με 115 εταιρείες/μέλη σε 70 χώρες και αποτελεί το 3η μεγαλύτερο δίκτυο λογιστικών εταιρειών παγκοσμίως. Τα μέλη της TIAG επιλέγονται με βάση την επαγγελματική τους κατάρτιση, την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πελατών, την φήμη και συστάσεις από τα υπάρχοντα μέλη. Τα μέλη της TIAG απολαμβάνουν την εκτίμηση της αγοράς, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας με γνώση και εμπειρία.

Η παγκόσμια δομή της TIAG επιτρέπει την παροχή λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών στους πελάτες μας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας τα μέλη της TIAG μοιράζονται κοινούς στόχους και πρότυπα, όπως:  

  • Παροχή υπηρεσιών με ιδανική σχέση κόστους/ποιότητας 
  • Ανάπτυξη ισχυρών δεσμών και προσωπικών σχέσεων με τους πελάτες  
  • Καθαροί όροι επικοινωνίας σε σχέση με συμβατικούς όρους και πρόοδο εργασιών 

Η συμμετοχή στο δίκτυο της TIAG παρέχει το επιπρόσθετο πλεονέκτημα της ύπαρξης του «αδελφού» δικτύου δικηγορικών εταιρειών  TAGLaw.  Η σχέση αυτή μας επιτρέπει την λήψη νομικών συμβουλών από υψηλού κύρους δικηγορικές εταιρείες παγκοσμίως. Το δίκτυο TAGLaw συγκαταλέγεται στα 5 μεγαλύτερα παγκοσμίως και περιλαμβάνει 290 εταιρείες σε 100 χώρες. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την διεύθυνση http://www.tiagnet.com/

 

 

 

TAG-Alliances-TIAG

 

Tagged under TIAG

 

Logo aitc        A Worldwide Alliance of Independent Accounting Firms